Şbt

Şehit Orhan Sürmen İlkokulu olarak okulumuz Avrupa Okul Ağı "The eSafety Label Community" tarafından verilen okulda güvenli internet kullanımı ile ilgili "E-Safety Bronze Label (Güvenli İnternet Bronz Etiket) almaya hak kazanmıştır.

Ara

Öğrencilere kitap sevgisini aşılamak amacıyla etkinlik düzenlendi.

Ara

Rehberlik Servisi tarafından öğrenci, öğretmen ve veli eğitimleri için hazırlanan tüm materyaller gözden geçirilerek güncellendi.

Ara

Şehidimiz Orhan Sürmen'i okulumuz öğrencilerine tanıtmak amacıyla bir tanıtım videosu hazırlanmasına karar verildi.

Ara

Depremde kaybettiğimiz şehitlerimiz, öğretmenimiz Abdullah Hilmi Ciğer, öğrencimiz Ahmet Kutal Ciğer ve öğrencimiz Enes Ulupınar hakkında hatıralarını yaşatmak amacıyla hazılıklara başladık.

Ara

Okulumuz öğretmenlerinden Zeynep Aytemiz‘The Power Of Modeling In Science – FENDE MODELLEMENİN GÜCÜ’ adlı eTwinning projelerinin kabul edildiğini ve 10 Türk, 3 yabancı ortağı veöğrencileriyle çalışmalara başladıklarını duyurdular.

Eyl

KORİDOR VE SINIFLARDAKİ DEPREM SIRASINDA ARIZALAN AYDINLATMA LAMBALARIMIZI YENİLEDİİK.

Eyl

YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILIMIZ HAYIRLI OLSUN. KAZASIZ ,BELASIZ , MUTLU VE BAŞARILI BİR YIL OLMASINI DİLERİZ.

OKULUMUZUN ESKİYEN TABELALARINI YENİLEDİK.