Fende Modellemenin Gücü Projesine Başladık

Okulumuz öğretmenlerinden Zeynep Aytemiz‘The Power Of Modeling In Science – FENDE MODELLEMENİN GÜCÜ’ adlı eTwinning projelerinin kabul edildiğini ve 10 Türk, 3 yabancı ortağı veöğrencileriyle çalışmalara başladıklarını duyurdular.

Tanışma toplantısı ile birlikte start verilen 4 ay sürecek olan projeyle 9-12 yaş aralığı öğrencilerimizin;

1. Fen Bilimleri dersine ait kazanımların modellemelerden yararlanılarakanlatılması.

2. Sınıf içi etkinliklerde Web 2.0 uygulamalarını öğretmek.

3. Bilimsel fikirleri değerlendirmek, sentezlemek, problem çözmek, doğru analiz ve hesaplama yapabilmek ve sonuçları uygun şekilde sunmak.

4. Fen okuryazarlığının ve problemlere çok yönlü yaklaşımın önemini kavrama ve fen bilgisinin bütünsel yaklaşım bakış açısını benimsetmek.

5.Dijital okuryazar olmak.

6.Teknolojiyi doğru kullanmalarını sağlamak hedeflendi.

Projenin merkezinde yer alacak öğrencilerimize ve destek olan kıymetli velilerimize teşekkür ediyoruz. Projenin tüm paydaşlarına teşekkür ederiz.

Yayın: 28.12.2023 - Güncelleme: 28.12.2023 14:55 - Görüntülenme: 112