May

3/A sınıfı öğrencilerimizle birlikte yürütüğümüz We Grow With Love projesinde Akran Zorbalığı konusunu örneklerle detaylı bir şekilde işledik.

May

3/A sınıfı öğrencilerimizle birlikte We Grow With Love projesine başladık.

May

3/A sınıfı öğrencilerimizle birlikte yürüttüğümüz We Grow With Love projesi kapsamında yaşlılarımızla biraraya gelerek onlarla sohbet ettik, sorunlarıyla elimizden geldiğince ilgilendik.

May

3/A sınıfı öğrencilerimizle birlikte yürüttüğümüz We Grow With Love Projesinde evcil ve sokak hayvanlarımızla ilgilendik, ihtiyaçlarını giderdik.

May

3/A sınıfı öğrencilerimizle birlikte yürüttüğümüz We Grow Wih Love projesinde okulumuzda pano oluşturduk

May

Okulumuz 3/A sınıfı öğrencileriyle birlikte yürüttüğümüz We Grow With Love projesinde Mutluluk TV'mizi oluşturduk.

Mart ayı etkinliklerimizi gerçekleştirdik

Şubat Ayı Etkinliklerimizi gerçekleştirdik.

Güvenli İnternet Günü Sertifikamızı Aldık

Şbt

Şehit Orhan Sürmen İlkokulu olarak okulumuz Avrupa Okul Ağı "The eSafety Label Community" tarafından verilen okulda güvenli internet kullanımı ile ilgili "E-Safety Bronze Label (Güvenli İnternet Bronz Etiket) almaya hak kazanmıştır.

Şbt

Okulumuz öğretmenlerinden Zeynep Aytemiz‘The Power Of Modeling In Science – FENDE MODELLEMENİN GÜCÜ’ adlı eTwinning projelerinin kabul edildiğini ve 10 Türk, 3 yabancı ortağı veöğrencileriyle çalışmalara başladıklarını duyurdular.