Şehit Orhan Sürmen İlkokulu

Yahya Kemal Mahallesi 72111.Sokak No.33 Dulkadiroğlu / KAHRAMANMARAŞ
Vizyon
Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan etkili ve nitelikli bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Öğrencilerimizin; Bilgili , becerili , dürüst , sorumluluğunu bilen Araştıran , sorgulayan , paylaşan , çok yönlü ve tarafsız bakabilen Çevresiyle olumlu iletişim kurabilen Ortak bir genel kültürle , soruların farkında olabilen , ülkemizin kalkınmasına yardımcı olabilecek, vatanını ve milletini seven , İnsan haklarına saygılı bireyler olmalarını sağlamaktır.
Okulum Temiz Belgesi, Beyaz Bayrak
Öğretim Şekli :İkili Eğitim
07.20 12.20 12.30 05.30
Ulaşım
Okulumuz ilçe merkezindedir ulaşım sorunu yoktur. Doğukente giden tüm halk otobüsleri ile ulaşım sağlanabilir.
Yahya Kemal Mahallesi
Okulumuz Dulkadiroğlu ilçe merkezinde